jämför-kreditkort

Om

Jämför Kreditkort Nu är precis vad det låter som – en sida för dig som vill jämföra kreditkort 2024. Här kan du jämföra olika kreditkort och hitta ett kreditkort som motsvarar dina förväntningar beroende på vad du har för behov i hushållet.

Ett kreditkort har flera användningsområden, bland annat att betala för varor och tjänster som du köper online. På den här sajten får du några råd om hur du får ut mest av ditt kreditkort. Det är lätt att dra på sig kreditkortsskulder och många konsumenter missbrukar sina kreditkort.

Att ibland handla för mer än vad man egentligen har råd med är förståeligt men det kan i värsta fall leda till att vi drar på oss skulder som kan bli jobbiga att betala av. Huvudregeln för en ansvarsfull kortinnehavare är att alltid betala sin balans varje månad.

Se till att du skriver din namnteckning på baksidan av ditt kort så fort det anländer med posten. Det är lätt att glömma att göra det, men om ditt kort blir stulet, finns det ingen signatur att jämföra med, då handlaren skall kontrollera signaturen på kortet.

För dig som vill ha ett nytt kort bör du söka efter ett som inte har några årliga avgifter och med låga räntor. Det finns en hel del kort idag som inte har någon årlig avgift. Det är också bra att kolla vilken växelkurs och uttagsavgift som gäller när du använder ditt kort utomlands.